Budapest

Er du også glad for storbyferie? Så kan du måske blive inspireret til din næste rejse her.
I november 2014 var jeg i Budapest med min mand og et vennepar. Det var vores anden tur til byen, som har utrolig meget at byde på!

Flyvetiden er kort, og der en mange flyselskaber der flyver dertil – og kort afstand fra lufthaven til byen – nogle af de ting, som jeg synes er vigtige.

Uden at fornærme nogen, kan man vel godt tillade sig at sammenligne med Prag, som jo også er en gammel meget historisk spændende by – med en flod slangende sig igennem.

Første gang vi var i Budapest boede vi på Kempinski, som er noget helt specielt. Det gjorde vi ikke denne gang, men vi var dog på besøg. Her er et par billeder fra lounge-området.

Friske blomster i kæmpe vaser og god champagne på køl – og en helt utrolig afslappet stemning!

 Og her er et billede af hotellet – set fra det store pariserhjul som vi tog en tur i – ved ikke lige hvad der skete – det er slet ikke mig, sådan noget!! Men fantastisk udsigt!

Kempinski i Budapest har i øvrigt et fantastisk spa-område. Der er både aromasauna, dampbad og dampsauna. Desuden en lækker pool med jetstrømme, så du kan svømme og svømme uden at komme nogen vegne!

Jeg vil her nævne en enkelt restaurant – der er MASSER af fantastiske restauranter, men denne er virkelig i særklasse. Den ligger oppe på slottet med panoramaudsigt over byen og floden.

Restauranten hedder Halaszbastya Restaurant.

Vi fik vores eget tårnværelse med tjenere, sommelier og levende musik.

Her er hovedretten – vi fik 3 retters gourmet mad.

 Udsigten fra vores tårnværelse

Slottet smukt oplyst om aftenen.

Vi havde kun 4 dage, så vi blev slet ikke færdige med byen, og vi kommer helt sikkert tilbage!