Fabio’s

Kender du Fabio’s?

 

Det gør jeg nu, men det gjorde jeg ikke for kort tid siden!

Vi var i København – eller rettere – på Frederiksberg – og vi havde kørt hele dagen ca. 1300 km. så vi var sultne og lidt trætte. Vi fandt en restaurant i nærheden, den så hyggelig ud, og vi gik ind.

Vi bliver mødt af en sød og smilende tjener, som siger:” Velkommen” Og hun fortsætter:” Jeg skal lige oplyse jer, at vi tager ikke imod kreditkort – men vi kan bare sende regningen!”

Hold da op! Tænkte vi – kan det virkelig passe??? Men det gjorde det. Vi fik regningen med da vi gik og et konto nummer, så vi bare kunne overføre pengene når vi kom hjem!

Hvilken tillid at have til folk! Fantastisk!

Nå, men således sultne og optimistiske får vi anvist et bord på 1. sal.

Menukortet var ikke stort, men retterne lød meget lækre. Jeg fordybede mig i kortet, og min mand gik derfor i gang med vinkortet.

Efter et stykke tid kiggede han på mig hen over vinkortet – og sagde:”Hold da op!” Og så bestilte han en flaske barolo da den smilende tjener kom og tog imod vores bestillinger.

Bordet var dækket med store vinglas, men dem fjernede hun. Øv! tænkte jeg – jeg elsker at drikke vin af store vinglas. Og det skulle jeg så ikke  – troede jeg……

Men så kom tjeneren tilbage – med de største vinglas jeg nogensinde har set!!!!

Og vinen – den smagte bare helt fantastisk.

Se lige her!! Flasken ligner en miniature – men det er en 70 cl. flaske!

Og så valgte jeg en super lækker pastaret med kalvekød til den fantastiske vin!

Det var næsten som at være i Italien! Der var så hyggelig en stemning i restauranten, utrolig god service og den lækreste vin og mad – hvad mere kan man ønske sig!

Så hvis du ikke kender Fabio’s – så skulle du prøve!