Gelænder i rustfrit stål

Vi er startet på et nyt forretningsområde, nemlig gelændere og rækværk i rustfrit stål.

Ideen er udsprunget af vores lanterner og derudover har vi også selv rustfri gelændere på vores terrasser i vores hus. Gelænderne har min mand selv lavet. Og de er i det materiale, som hedder syrefast rustfrit stål. Det vil sige at det er så tæt på at være rustfrit som muligt. Rustfrit betyder nemlig IKKE at materialet ikke ruster…. men der er forskellige rader af, hvor modstandsdygtigt materialet er overfor ydre påvirkninger, som danner rust.

Vi har egen import af delene fra Kina, og på den måde kan vi holde priserne på et absolut konkurrencedygtigt niveau. Det er et kæmpe arbejde, at finde en leverandør, som laver den bedste kvalitet, leverer til tiden og har de rigtige priser. Men vi er lykkedes med det – det har taget lang tid, og vi har også været uheldige nogle gange med nogle virksomheder, men nu har vi fundet et par leverandører, som vi kan stole på.

Vi bor selv ved havet og ved, hvor hårdt vandet er for materialet, så vi valgte at bruge de bedste materialer for at få det bedste resultat.

Nu er vi så begyndt at sælge gelændere.

Om et halvt års tid vil vi udvide til også at have en webshop med dele til gelænder, så man selv kan købe delene og lave gelænderet. Som der er nu, bestiller man et samlet gelænder, hvor det er os der beregner hvad der skal bruges ud fra kundens mål.

Man kan både få en løsning med glas, wire eller stænger. Eller man kan vælge galvaniseret stål, som har et helt andet look:

Se mere her:

Velkommen til House of 316 – Rustfri Gelænder og Lanterner