Kempinski – luksus!

Hvad er luksus for dig?

For mig er det luksus at have god tid –  sove længe – få god service  og at få maden serveret. Ikke noget jeg oplever så tit, men til gengæld prøver jeg på virkelig at nyde det, når jeg gør!

Og indbegrebet af luksus er for eksempel Kempinski-hotellerne – efter min mening!

Vi havde for nylig 2 dage på Kempinski Atlantic i Hamborg.

Man bliver budt velkommen af en smilende herre i lang frakke og med høj hat – så er stilen lissom lagt – ikke?

 

Bilen bliver parkeret i parkeringskælderen og man går ind i receptionen. Hvilke morgen aviser ønsker I at få? Bliver vi spurgt af den smilende receptionist. Så hænger de aviserne i en lille stofpose på ydersiden af døren til værelset – det er da luksus!!

Skøn stor seng med masser af puder – og endnu flere i skabet – bare hvis nu man slet ikke kan få nok!

Om aftenen kommer personalet og fjerner sengetæppet, lægger en lille måtte på gulvet ved sengen med morgentøfler ovenpå – og et stykke chokolade på hovedpuden.

Marmorbadeværelse med lækker shampoo, cremer og hvad man ellers skal bruge. Badekåbe og tøfler.

Hotellet har en atriumgård i midten, og vores værelse vendte ind mod gården – flotte græske søjler og figurer – og en fontæne i midten.

 

Og så til det vigtige: mad og drikke:
Fantastisk loungebar med gode drinks – bare fordi det er dyrt behøver drinks ikke være gode. Det kræver nemlig en dygtig bartender, og det er desværre ikke alle steder der er det! Men det er der her!

Kæmpe blomsteropsats midt i lokalet! Afslappet stemning – langluvede gulvtæpper hvor al lyd bliver absorberet.

Morgenmadsrestauranten med buffet

Og hvis du ikke gider hente selv, så kan du da også bare vælge fra morgenmads-menukortet – selvfølgelig!

Og her er fruen selv i gang med at hente nogle af herlighederne! Igen langluvede – helt uden pletter! Hvordan er det muligt….?

Og sidst, men ikke mindst – se lige hvem der også har været på hotellet! Jeps, den er god nok! Selveste mr. Licence to Kill 007 i filmen Tomorrow Never Dies fra 1997.