Tyrkiet i november

Jeg har været i Tyrkiet i Antalya – i november. Jeg troede det skulle være en storbyferie på grund af årstiden. Men det blev også en badeferie, da det var fint solskin og varmt hver dag – og så lå stranden et par hundrede meter fra hotellet!
Vi boede på et lille hotel i den gamle bydel. Vi var der som sagt i november, så der var faktisk ingen turister – så vi havde det hele for os selv.

Selv om det var midt inde i byen, så var der en fin lille strand. Som man kan se på billedet så var der masser af solsenge -men ingen andre turister end os!

Selv om at det er utrolig turistpræget, så er der alligevel en flot udsigt mange steder. Jeg har dog svært ved at forstille mig at være der når alle hotellerne er fyldt. Tror det bliver for meget for mig, så jeg er glad for at vi var der udenfor sæsonen!